Reseptit arkistot – Nakki-Hannu
Etusivu >>

Reseptit

1 elokuun, 2022

Kuinka valmistaa raakamakkara oikein?

Miten valmistaa raakamakkra oikein ja helposti? Siinä kysymys, joka meille esitetään usein.

Tässä artikkelissa käsitellään raakamakkran valmistusta eri tavoilla.

Lue lisää >>

Nakki-Hannun Kuukauden resepti -logo
1 elokuun, 2022

Italialainen uunimunakas

Brunssipöydän kuningas syntyy Italialaisen aamiasnakin ja kananmunien yhdistelmänä. Tsekkaa tämä taatusti erilainen uunimunakas ja yllätä vieraasi iloisesti.

Lue lisää >>

5 heinäkuun, 2022

Chorizopyttipannu

Kun kesäjuhlat ovat venyneet pitkiksi ja seuraavan päivän aamupala on enemmän brunssi, niin tämä annos saa päivän käyntiin tukevasti. Annos kunnon hedonisteille.

Lue lisää >>

1 kesäkuun, 2022

Cheddar-Jalapeno quesadilla

Ay Caramba! Jos ei meinaa kesä lämmittää mieltä ja kehoa, niin Cheddar-Jalapeno Quesadilla sen viimeistään tekee. Kesäisten illanistujaisten suosikkiannos.

Lue lisää >>

4 toukokuun, 2022

Punajuuri-Aurajuusto-Risotto

Keväiseen pöytään kirkuvan punainen ja ihanan ruokaisa risotto, jollaista vieraasi tuskin koskaan ovat maistaneet. Nakki-Hannun Punajuuri-Aurajuusto pääsee oikeuksiinsa vähän erilaisessa annoksessa.

Lue lisää >>

3 huhtikuun, 2022

Merguez- paella

Huhtikuu tuo mukanaan pääsiäisen ja mikä olisikaan pääsiäiseen sopivampi tuote kuin lampaasta tehdystä Merguezista tehty Merguez-paella.

Lue lisää >>

1 maaliskuun, 2022

Italialainen gnocchivuoka

Maaliskuun kuukauden reseptinä tarjoillaan vuoden 2021 raakamakkarasta tehty ruoka täydellisiin illanistujaisiin kaveriporukalla. Samalla vastataan kysymykseen mihin ihmeeseen gnocceja voi oikeasti käyttää?

Lue lisää >>

1 helmikuun, 2022

Chorizopata

Chorizopata on täydellisen mausteinen ja lämmittävä pataruoka kylmille keleille! Tämä pataruoka on maistuvaa heti tuoreeltaan, mutta uudelleen lämmitettynäkin saa makunystyrät taas juhlimaan.

Lue lisää >>

28 tammikuun, 2022

Italialainen Brunssipelti

Italilialainen Brunssipelti on kaikkien lihanystävien kaunein aamunavaus. Mukana kaikki mitä osaat aamupalalta pyytää, ja pikkuisen päälle. Ytimessa tietenkin Nakki-Hannun Italialainen aamiasnakki.

Lue lisää >>