Kesäinen herkku illanistujaisiin
1 pkt Nakki-hannun cheddar-jalapenonakkia ( 240 grammaa)
1 pkt isoja tortillalettuja
1 prk salsaa
1 pss juustoraastetta (esim. mozzarella, cheddar tms.)
1 iso paprika
1 punasipuli
1 avocado
1 prk creme fraichea
1 lime
Tacomaustetta
Ruokaöljyä
Leikkaa paprika ja punasipuli suikaleiksi ja laita öljyn kanssa pannulle.
Purista cheddar-jalapenonakit kuorestaan pieninä paloina mukaan.
Lisää hieman tacomaustetta ja kypsennä miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja
nakkimassa on kypsää.
Leikkaa avocado ohuiksi siivuiksi.
Ota tortillaletut paketista ja levitä toisella sivulle salsaa pohjalle.
Levitä tasaisesti cheddar-jalapeno-, punasipuli- ja paprikaseos salsan päälle, ja asettele päälle avocadot.
Ripottele päälle juustoraastetta ja käännä tortillan toinen sivu päälle ja painele hieman, jotta täytteet
eivät pursua laitojen yli.
Voit koota kaikki quesadillat valmiiksi ennen paistamista.
Paista quesadilla molemmilta puolilta öljyssä ja leikkaa joko puoliksi tai kolmeen osaan.
Tarjoile limen ja creme fraichen kanssa.