Parempi pyttipannu mökkiolosuhteisiin, parhaimmillaan grillibileiden jälkeisenä aamupalana.
1 pkt Nakki-Hannun Chorizoa
6-8 keitettyä perunaa
1 iso paprika
1 iso punasipuli
3 kpl valkosipuli
1 kananmuna
Suolaa & mustapippuria
Tarjoiluun:
Tuoretta persiljaa ja ruohosipulia
Punajuurisalaattia
Maustekurkkua
Majoneesia, ketsuppia, sinappia
Paista chorizo grillissä/pannulla ja leikkaa paloiksi.
Leikkaa myös perunat, punasipuli, paprika ja valkosipuli rouheiksi paloiksi.
Laita kaikki pannulle öljyn kanssa ja paista, kunnes kaikki raaka-aineet ovat saaneet hyvän paistopinnan.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista kananmuna ja lisää muiden kanssa pannulle.
Lisää kastikkeet, yrtit ja kylmät salaatit pannun päälle ja tarjoile.
Ei kun tuulensuojaan!