Italialainen Brunssipelti – Nakki-Hannu
Etusivu >> Reseptit >>

Italialainen Brunssipelti

italialainen aamiasnakkiReseptit

Aineet

2 kpl Nakki-Hannun italialaista aamiaisnakkia

1 kpl isoja pihvitomaattia

2 palaa paahtoleipää

n. 30 grammaa cheddar tai muuta juustoraastetta

1 kpl iso paprika

2 kananmunaa

4 kpl pekonisiivuja

2 kpl isoja herkkusieniä

1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

3 rkl oliivi-/tai rypsiöljyä

Suolaa

Mustaapippuria

(Kuivattu yrtti ( esim. timjami, persilja jne.)

Valmistus

Lämmitä uuni 200 celsiukseen.

-Pilko paprika renkaiksi ja asettele pellille.

-Pilko myös herkkusienet pienemmäksi, halkaise

pihvitomaatit kahtia ja asettele pellille.

– Ripottele juustoraaste paahtoleipien päälle, halkaise kahtia ja asettele pellille.

-Laita pellille myös italilaiset nakit ja pekonit.

Tässä kohtaa varmista, että raaka-aineet eivät ole liikaa toistensa päällä, jotta ne kypsyvät tasaisesti.

– Riko kananmunat paprikarenkaiden sisään ja asettele lusikalla myös pavut loppujen paprikarenkaiden sisään (koita olla valuttamatta liikaa tomaattikastiketta papujen päälle, jotta ne pysyvät paprikoiden sisällä.

-Ripottele öljy sienien, tomaattien ja juustoleipien päälle ja mausta koko pelti suolalla, pippurilla ja yrteillä.

Paista 200 C asteisessa uunissa 15-20 minuuttia riippuen uunin tehosta, kunnes nakit ovat kypsiä.