Yritys – Nakki-Hannu
Raakamakkarayritys Nakki-Hannun logo

Nakki-Hannu

Nakki-Hannun takana on neljä yrittäjäkaverusta, jotka rakastavat ruokaa. Me perustettiin oma makkarapaja, koska meidän mielestämme suomalainen raakamakkarakulttuuri kaipasi vähän lisää väriä ja seikkailumieltä.

Laadukas raakamakkara kaipaa kaverikseen vain parilan ja hyvän ruokajuoman, mutta makkarassa on potentiaalia muuhunkin. Me ei aiota kangistua kaavoihin. Arvostamme klassikoita, mutta tahdomme myös rikkoa rajoja ja ottaa selvää, mihin kaikkeen premium-artesaanimakkara taipuu. Me rakastetaan räväköitä, yllättäviä ja maukkaita makuyhdistelmiä, emmekä varmasti ole yksin. Me halutaan tarjota ihmisille mahdollisuus kurkistaa, mitä klassikomakujen takaa löytyy.

Me kunnioitetaan hyviä raaka-aineita, kotimaisuutta sekä kestäviä valmistus- ja toimitustapoja. Koko artesaanihomman idea perustuu siihen, että tuotteita voidaan valmistaa vastuullisesti ja toimittaa käytännössä kädestä pannulle, ilman ylimääräistä hävikkiä tai pitkiä varastointiaikoja. Rehtien artesaaniarvojen lisäksi meidän makkarat sisältää tuhdin setin mielikuvitusta sekä ennakkoluulotonta rakkautta ruokaa kohtaan. Meitä kiinnostaa, kuinka meidän makkarat toimii niin kotikeittiöissä, mökeillä kuin ravintoloissakin. Siksi me kuunnellaan kaikenlaisia mielipiteitä meidän ja muiden makkaroista, jotta voimme kehittää jatkuvasti parempia, kiinnostavampia ja monipuolisempia makuja.