Tuotteet – Nakki-Hannu
Etusivu >>

Makkarat

Nakki-Hannun raakamakkaratuote Chorizon kuvituskuva

Chorizo

Raakamakkaroiden Michael Jordan. Legenda, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Mausteinen, ärhäkkä ja voimakas, muttei kuitenkaan liian tulinen. Tästä pyöräyttää myös mainion pastan tai chili con carnen. Parasta tietty grillattuna.

100 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Sipulimakkaran kuvituskuva

Sipulimakkara

Rehellinen ruokamakkara. Tämä parilalla tirisevä peruskomppi on parhaimmillaan paistettuna, kyljelle riittää peruna ja ruskea kastike. Menee toki heittämällä myös folioon käärittynä kiuasmakkarana sinapin ja kylmän juoman kanssa.

100 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Cheddar-jalapenon kuvituskuva

Cheddar-jalapeno

Tämä kitalakea kutittava ja kermainen nakki ei jää pannulle pyörimään. Pehmeän cheddarin ja luonteikkaan jalapenon toisiaan täydentävä harmoninen kombo saa sydämen läpättämään vähän lämpimämmin. Täydellinen hodariin!

50 % nautaa, 50 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Italialainen aamiaisnakin kuvituskuva

Italialainen Aamiasnakki

Mamma mia! Oiva pekonin korvike paistettujen munien ja tymäkän aamukahvin kylkeen. Fenkoli, sitruuna ja paahdettu kapris tekevät synkimmästäkin kaamosaamusta la dolce vitaa. Sopii myös muihin vuorokaudenaikoihin. Raikas ja rasvainen!

100 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Punajuuri-aurajuuston kuvituskuva

Punajuuri-aurajuusto

Moderni-klassikko, joka punertaa kuin harrastekiekkoilijan silmät saunaillan jälkeen. Tämä makkara yhdistelee taitavasti kahta dominoivaa makua antaen tilaa nauttia molemmista joka suupalalla. Upea ilmestys pöytään tarjoiltuna tuoden värikkyyttä perinteiseen makkara tarjontaan.

100 % possua.

Lue lisää >>

Myymme tällä hetkellä kausittain erilaisia lajitelmapakkauksia sivulla esitellyistä tuotteistamme. Kauppa-sivulla näet kulloinkin myynnissä olevat paketit.

Huomiothan, että toimitustavaksi on valittavissa toistaiseksi vain valikoidut noutopisteet Pirkanmaalla ja Helsingissä. Noutoajat tarjolla viikoittain, tuotteen kuvauksessa ilmoitettulla aikavälillä.

Siirry ostoksille