Tuotteet | Nakki-Hannu
Etusivu >>

Makkarat

Nakki-Hannun raakamakkaratuote Chorizon kuvituskuva

Chorizo

Raakamakkaroiden Michael Jordan. Legenda, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Mausteinen, ärhäkkä ja voimakas, muttei kuitenkaan liian tulinen. Tästä pyöräyttää myös mainion pastan tai chili con carnen. Parasta tietty grillattuna.

100 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Sipulimakkaran kuvituskuva

Sipulimakkara

Rehellinen ruokamakkara. Tämä parilalla tirisevä peruskomppi on parhaimmillaan paistettuna, kyljelle riittää peruna ja ruskea kastike. Menee toki heittämällä myös folioon käärittynä kiuasmakkarana sinapin ja kylmän juoman kanssa.

100 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Cheddar-jalapenon kuvituskuva

Cheddar-jalapeno

Tämä kitalakea kutittava ja kermainen nakki ei jää pannulle pyörimään. Pehmeän cheddarin ja luonteikkaan jalapenon toisiaan täydentävä harmoninen kombo saa sydämen läpättämään vähän lämpimämmin. Täydellinen hodariin!

50 % nautaa, 50 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Italialainen Aamiaisnakki kuvituskuva

Italialainen Aamiasnakki

Mamma mia! Oiva pekonin korvike paistettujen munien ja tymäkän aamukahvin kylkeen. Fenkoli, sitruuna ja paahdettu kapris tekevät synkimmästäkin kaamosaamusta la dolce vitaa. Sopii myös muihin vuorokaudenaikoihin. Raikas ja rasvainen!

100 % possua.

Lue lisää >>
Nakki-Hannun raakamakkaratuote Punajuuri-aurajuuston kuvituskuva

Punajuuri-aurajuusto

Moderni-klassikko, joka punertaa kuin harrastekiekkoilijan silmät saunaillan jälkeen. Tämä makkara yhdistelee taitavasti kahta dominoivaa makua antaen tilaa nauttia molemmista joka suupalalla. Upea ilmestys pöytään tarjoiltuna tuoden värikkyyttä perinteiseen makkara tarjontaan.

100 % possua.

Lue lisää >>

Valkosipuli-Yrtti Lammasmakkara

Valkosipuli ja lammas kuuluvat yhteen kuin James Bond ja viehättävät naiset, ilmankin pärjää, mutta ei maistu samalta. Valkosipuli-yritti lammasmakkara on konstailematon makkara, joka haluaa tuoda esiin lampaan maut parhaimmillaan.

100% Lammasta

Lue lisää >>

Merguez

Merguez tuo makkaramaailman Zinedine Zidane, jonka alkuperän ovat omineet Algerialaiset, Tunisialaiset, Marokkolaiset ja lähes kaikki muutkin Pohjois-Afrikan maat, sekä Euroopastakin ranskalaiset, on klassikkotuote vailla vertaa. Merquez on perinteisesti hyvin mausteinen tuote.

100% Lammasta

Lue lisää >>

Tuotteitamme on myynnissä laajalti ympäri Pirkanmaata ja Pääkaupunkiseutua valikoiduissa S-Ryhmän, Keskon ja yksityisissä kaupoissa.

Pyrimme laajentamaan kauppiasverkostoamme jatkuvasti ja otamme ilolla vastaan vinkkejä hyvistä kumppaneista.

Tutustu jälleenmyyjiimme