Raakamakkaroiden Michael Jordan. Legenda, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Mausteinen, ärhäkkä ja voimakas, muttei kuitenkaan liian tulinen. Tästä pyöräyttää myös mainion pastan tai chili con carnen. Parasta tietty grillattuna.
100 % possua.
Lue lisää >>Rehellinen ruokamakkara. Tämä parilalla tirisevä peruskomppi on parhaimmillaan paistettuna, kyljelle riittää peruna ja ruskea kastike. Menee toki heittämällä myös folioon käärittynä kiuasmakkarana sinapin ja kylmän juoman kanssa.
100 % possua.
Lue lisää >>Tämä kitalakea kutittava ja kermainen nakki ei jää pannulle pyörimään. Pehmeän cheddarin ja luonteikkaan jalapenon toisiaan täydentävä harmoninen kombo saa sydämen läpättämään vähän lämpimämmin. Täydellinen hodariin!
50 % nautaa, 50 % possua.
Lue lisää >>Mamma mia! Oiva pekonin korvike paistettujen munien ja tymäkän aamukahvin kylkeen. Fenkoli, sitruuna ja paahdettu kapris tekevät synkimmästäkin kaamosaamusta la dolce vitaa. Sopii myös muihin vuorokaudenaikoihin. Raikas ja rasvainen!
100 % possua.
Lue lisää >>Moderni-klassikko, joka punertaa kuin harrastekiekkoilijan silmät saunaillan jälkeen. Tämä makkara yhdistelee taitavasti kahta dominoivaa makua antaen tilaa nauttia molemmista joka suupalalla. Upea ilmestys pöytään tarjoiltuna tuoden värikkyyttä perinteiseen makkara tarjontaan.
100 % possua.
Lue lisää >>Valkosipuli ja lammas kuuluvat yhteen kuin James Bond ja viehättävät naiset, ilmankin pärjää, mutta ei maistu samalta. Valkosipuli-yritti lammasmakkara on konstailematon makkara, joka haluaa tuoda esiin lampaan maut parhaimmillaan.
100% Lammasta
Lue lisää >>Merguez tuo makkaramaailman Zinedine Zidane, jonka alkuperän ovat omineet Algerialaiset, Tunisialaiset, Marokkolaiset ja lähes kaikki muutkin Pohjois-Afrikan maat, sekä Euroopastakin ranskalaiset, on klassikkotuote vailla vertaa. Merquez on perinteisesti hyvin mausteinen tuote.
100% Lammasta
Lue lisää >>Tuotteitamme on myynnissä laajalti ympäri Pirkanmaata ja Pääkaupunkiseutua valikoiduissa S-Ryhmän, Keskon ja yksityisissä kaupoissa.
Pyrimme laajentamaan kauppiasverkostoamme jatkuvasti ja otamme ilolla vastaan vinkkejä hyvistä kumppaneista.