Brunssipöydän kuningas syntyy Italialaisen aamiasnakin ja kananmunien yhdistelmänä. Tsekkaa tämä taatusti erilainen uunimunakas ja yllätä vieraasi iloisesti.
Kun kesäjuhlat ovat venyneet pitkiksi ja seuraavan päivän aamupala on enemmän brunssi, niin tämä annos saa päivän käyntiin tukevasti. Annos kunnon hedonisteille.
Ay Caramba! Jos ei meinaa kesä lämmittää mieltä ja kehoa, niin Cheddar-Jalapeno Quesadilla sen viimeistään tekee. Kesäisten illanistujaisten suosikkiannos.
Keväiseen pöytään kirkuvan punainen ja ihanan ruokaisa risotto, jollaista vieraasi tuskin koskaan ovat maistaneet. Nakki-Hannun Punajuuri-Aurajuusto pääsee oikeuksiinsa vähän erilaisessa annoksessa.
Huhtikuu tuo mukanaan pääsiäisen ja mikä olisikaan pääsiäiseen sopivampi tuote kuin lampaasta tehdystä Merguezista tehty Merguez-paella.
Maaliskuun kuukauden reseptinä tarjoillaan vuoden 2021 raakamakkarasta tehty ruoka täydellisiin illanistujaisiin kaveriporukalla. Samalla vastataan kysymykseen mihin ihmeeseen gnocceja voi oikeasti käyttää?
Chorizopata on täydellisen mausteinen ja lämmittävä pataruoka kylmille keleille! Tämä pataruoka on maistuvaa heti tuoreeltaan, mutta uudelleen lämmitettynäkin saa makunystyrät taas juhlimaan.
Italilialainen Brunssipelti on kaikkien lihanystävien kaunein aamunavaus. Mukana kaikki mitä osaat aamupalalta pyytää, ja pikkuisen päälle. Ytimessa tietenkin Nakki-Hannun Italialainen aamiasnakki.