Mamma mia! Oiva pekonin korvike paistettujen munien ja tymäkän aamukahvin kylkeen. Fenkoli, sitruuna ja paahdettu kapris tekevät synkimmästäkin kaamosaamusta la dolce vitaa. Sopii myös muihin vuorokaudenaikoihin. Raikas ja rasvainen!
Makkarat on valmistettu tuoreesta lihasta. Ne voi huoletta pakastaa ilman, että laatu kärsii. Pakastamisen jälkeen raakamakkaroita kannattaa sulatella jääkaapissa noin vuorokauden ajan.
100 % possua.
Oiva pekonin korvike!
Liha (suomalainen porsas), vesi, kapris, sitruuna, suola, mausteet (mm. fenkolinsiemen). Makkarankuorena lampaansuoli.
LAKTOOSITON. GLUTEENITON.
RAVINTOSISÄLTÖ 100g: Energia 1105kJ/262kcal, Rasva 14,2, josta tyydyttynyttä 7,3g, Hiilihydraatit 1,0g, josta sokereita 0,6g. Proteiini 15,2g, Ravintokuitu 0,6g, Suola 1,9g.
Tuotteitamme on myynnissä laajalti ympäri Pirkanmaata valikoiduissa S-Ryhmän, Keskon ja yksityisissä kaupoissa. Jälleenmyyjät-sivulla näet ajantaisaisen listan kaupoista, joissa tuotettamme on myynnissä. Pyrimme laajentamaan kauppiasverkostoamme jatkuvasti ja otamme ilolla vastaan vinkkejä hyvistä kumppaneista.
Katso jälleenmyyjätItalilialainen Brunssipelti on kaikkien lihanystävien kaunein aamunavaus. Mukana kaikki mitä osaat aamupalalta pyytää, ja pikkuisen päälle. Ytimessa tietenkin Nakki-Hannun Italialainen aamiasnakki.
Maaliskuun kuukauden reseptinä tarjoillaan vuoden 2021 raakamakkarasta tehty ruoka täydellisiin illanistujaisiin kaveriporukalla. Samalla vastataan kysymykseen mihin ihmeeseen gnocceja voi oikeasti käyttää?
Brunssipöydän kuningas syntyy Italialaisen aamiasnakin ja kananmunien yhdistelmänä. Tsekkaa tämä taatusti erilainen uunimunakas ja yllätä vieraasi iloisesti.