Valkosipuli ja lammas kuuluvat yhteen kuin James Bond ja viehättävät naiset, ilmankin pärjää, mutta ei maistu samalta. Valkosipuli-yritti lammasmakkara on konstailematon makkara, joka haluaa tuoda esiin lampaan maut parhaimmillaan. Tämä tuote tuo pääsiäisen tunnelman pöytään riippumatta vuodenajasta ja toimii äärimmäisen hyvin mm. jugurtilla ja mintulla maustetun perunasalaatin ja kaaliruokien kanssa.
Juomasuosituksena raikas Riesling toimii aina.
Lampaan maku parhaimmillaan
Liha (Suomalainen karitsa), valkosipuli, vesi, suola, mausteet: (mm. mustapippuri). Suolena Lampaansuoli
LAKTOOSITON. GLUTEENITON.
RAVINTOSISÄLTÖ 100g: Energia 791kJ/189kcal, Rasva 9,4g, josta tyydyttynyttä 5,4g, Hiilihydraatit 0,9g, josta sokereita 0,1g. Proteiini 18,8g, Ravintokuitu 0,3g, Suola 1,7g.