Vuoden paras raakamakkara 2021 – Nakki-Hannu
Vuoden paras raakamakkara -prenikka

Vuoden paras raakamakkara

Buongiorno a tutti! Akateeminen Kiuas-Seura r.y. on maistellut ja palkinnut suomalaisia makkaroita jo 30 vuotta. Tänä vuonna Suomen parhaaksi raakamakkaraksi valittiin Nakki-Hannun Italialainen Aamiaisnakki.

Nakki-Hannu -figuuri
Italialainen aamiaisnakki

All day breakfast –
Italialainen Aamiaisnakki

Aamiaisnakin idea tuotiin alun perin Amerikan-tuliaisina. Rakastuimme reissuillamme Italian style breakfast sausageen ja tahdoimme tehdä siitä version myös rapakon tällä puolella. Jo ensimmäisissä Nakki-Hannun tuotepaketeissa mukana olleen Italialaisen Aamiaisnakin resepti on pysynyt alusta asti samana, eikä sitä ole ollut tarvetta muuttaa.

Jokaisella tuotteellamme on oma fanikuntansa, mutta Aamiaisnakissa viehättävät erilaisuus sekä monikäyttöisyys. Nimeä on haukuttu hölmöksi, mutta se kertoo kaiken olennaisen. Maustekombo on alun perin Välimeren keittiöstä, ja aamiaistahan voi nauttia missä muodossa tahansa, koska tahansa ja vaikka kuinka monta kertaa päivässä. Nakki on erinomaista sellaisenaan parilalla, mutta sitä voi käyttää myös munakkaassa tai paistaa pekonin sijaan. Italo-amerikkalaisen perimänsä ansiosta se sopii täydellisesti myös makkarapastaan.

Nakki-Hannun
hullu vuosi

Nakki-Hannu perustettiin vuoden 2020 lopussa tuomaan väriä ja seikkailumieltä suomalaiseen makkarakulttuuriin. Kun toiminta potkaistiin käyntiin, yöt tehtiin makkaraa ja päivällä niitä myytiin torilla pakettiauton perästä. Vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Nyt meidän tuotteita saa jo useista marketeista ympäri Pirkanmaata, ja homma on kasvanut siihen pisteeseen, että pystyttiin palkkaamaan meidän ensimmäinen työntekijä. Silti kaiken keskiössä on edelleen uteliaisuus ja aito halu tarjota jotain uutta. Ensimmäisen vuoden aikana on esitelty jo muutamia mielenkiintoisia makuja, joista osa on varmasti tullut jäädäkseen, mutta paljon on vielä kokeilematta. Uusia ideoita syntyy koko ajan. Me ollaan todella kiitollisia kaikille meidän asiakkaille sekä jälleenmyyjille tästä erikoisesta ja erityisestä vuodesta, mutta meidän mahat ei vielä ole täynnä. Toivottavasti ei teidänkään, ja olette jatkossakin meidän mukana tutkimusretkillä makkaroiden mielikuvitukselliseen maailmaan.

Ps. Toimintamme laajenee jatkuvasti myös Pirkanmaan ulkopuolelle. Me etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjäkumppaneita. Jos siis kaipaat kauppasi valikoimiin palkittua laatumakkaraa tai tiedät kauppiaan, jonka tiskiin Nakki-Hannun tuotteet sopisivat, niin ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!